AKCIÓS WEBLAP KÉSZÍTÉS!

Akciós ajánlatunkkal szeretnénk meglepni kedves ügyfeleinket! Most minden weblap csomagunkhoz plusz szolgáltatások járnak, akár 30 000 Ft értékben!

 

 

Válassza bármelyik csomagunkat, vagy kérjen tőlünk egyedi  árajánlatot elképzeléseire, és ha tetszik Önnek ajánlatunk, aktuális akciónk keretében háromszor is megajándékozzuk!

1. Ajándék:

Igény szerint választhat 2 tetszőleges extra funkciót/szolgáltatást, amelyeket ingyenesen beépítünk honlapjába/webáruházába. Az alábbiak közül választhat:

Kattintson ide a lista megnyitásához

 

2. Ajándék:

Amennyiben Google Ads (régi nevén Adwords) hirdetési kampánnyal is szeretné weboldalát, vállalkozását hirdetni, most mindössze 25 000 Ft-ért elkészítjük a kampányt és 1 hétig utánkövetjük, finomítjuk a minél nagyobb hatékonyság érdekében.
Plusz! >> Most minden új Google Adwords fiók mellé 15.000 Ft értékű hirdetési kupon is jár!

3. Ajándék:

Igény esetén tárhely és domain-név is jár minden csomagunkhoz, teljes ügyintézéssel, ingyenesen!

Személyre szabott, az ön igényei által elkészített, profi weblap, ajándékokkal, hihetetlenül kedvező áron! Ennél jobb ajánlatot nem kaphat! Ne hagyja ki, ha nem akar több százezer forintot kifizetni máshol ugyanezért a munkáért.

Nincs mellébeszélés, nincsenek rejtett költségek, csak korrekt, és gyors munka.  Több tíz vagy százezer forintot megtakaríthat és minőségi honlapot kaphat.

Ajándékainkat minden új és régi ügyfelünk igényelheti weblap készítés-felújítás vagy webáruház készítés megrendelése esetén.

Amennyiben igényli ajándékainkat, kérjük emailben vagy telefonon jelezze melyikre/melyikekre esett a választása! 

Ha szeretne azonnal rendelni, vagy a témával kapcsolatos bármilyen kérdése van, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeinken:

Online ajánlatkérés:

 

Kérdéseit felteheti nekünk telefonon is: 0620/350-9601

A teljes csomagválasztékunk megtekintéséhez kattintson a következő linkre: >>Weblapkészítés csomagok<<

Pin It on Pinterest

Call Now Button