WEBLAP KÉSZÍTÉS

Lehengerlően szép és igényes weboldalt szeretne? Emellett a nagy látogatottság is fontos Önnek? Görgessen lentebb ajánlatunkért!

 

 

üzleti siker jó weboldal készítés

Keresőoptimalizált, átlátható, letisztult, modern, sok érdeklődőhöz eljutó, mindezek mellett mégis rendkívül kedvező árú weblapot készítünk Önnek akár már 99 000 Ft-ért, kompletten, személyre szabva! Illetve választhat egyéb konstrukcióink közül is >Ide< kattintva.

Bármilyen típusú honlapot elkészítünk kérése alapján, legyen az cégbemutató weblap, portfólió, webáruház, blog vagy hobbi oldal.

Cége, vállalkozása számos új vásárlóval gyarapodhat egy megfelelően keresőoptimalizált, és szép küllemű weblap segítségével. Amely, – ha megfelelően van elkészítve – ráadásul saját magától, önműködően szerez Önnek vásárlókat, új ügyfeleket! A metódus a következő: a komplett keresőoptimalizálásnak, vagy Adwords kampánynak köszönhetően a Google és más keresők találati listáján előkelő helyen fog szerepelni weblapja a fontosabb kulcsszavakra, ezáltal  könnyen megtalálják az érdeklődők. Ezután ha a weblap tartalma is igényesen, és marketing szempontoknak megfelelően van felépítve, az érdeklődő kapcsolatba lép Önnel telefonon, személyesen, vagy ajánlatot kér a honlapon található űrlapon keresztül.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen ingyenes árajánlatot saját weboldala elkészítésére itt: >>Árajánlatkérés<<

 

Ha minket bíz meg, Önnek nem kell tovább kutakodnia, megnyugodhat, weblapja minden mai igényt kielégít majd: szép lesz, tartalmilag kifogástalan, és a keresőkben is sikeresen fog teljesíteni. Minden kívánságát meghallgatjuk, valamint segítünk formába önteni az elképzeléseit. A weblap elkészülte után sem engedjük el az ügyfeleink kezét, igény esetén segítünk elsajátítani a weblap jövőbeni kezelését is. Weboldalainkra garanciát is vállalunk. Emellett fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy emberileg is úgy állunk ügyfeleinkhez, ahogyan mi is szeretnénk, hogy viszonyuljanak hozzánk bármilyen szakmunka esetén. Mert hisszük, hogy csak ez vezet elégedett ügyfelekhez, és nyugodt lelkiismerethez.

 

Weblapjaink néhány kiemelt jellemzője:

 • Garanciát vállalunk elkészült weblapjainkra.
 • Magas látogatottság, teljes keresőoptimalizálás.
 • Minden igényt kielégítő kinézet (prémium minőségű vagy egyszerű, de szép honlap)
 • Másokkal ellentétben kérésre reszponzív weblapot készítünk, külön felár nélkül!
 • Beépített modulok, pl: Chat, Facebook like doboz, Képgaléria, kapcsolatfelvételi űrlap, stb.
 • A weblap elkészülte után is szívesen segítünk, akár ingyen is, de nagyobb munkáknál is mindenképpen olcsóbban mint mások.
 • Nem kérünk pénzt a frissítésekért sem.
 • Gyors weblap: Szinte azonnal betöltődő, nem akadozó weboldalakat készítünk.
 • Tartalom feltöltése, menü, oldalak elkészítése, oldalsáv, linkek, űrlapok kialakítása, modulok beépítése, logó elhelyezése, oldal külalakjának testre szabása.
 • Fejleszthető, dinamikus weblap.
 • Magyar nyelvű, nagyon egyszerűen használható kezelőfelület.

Személyre szabott, nagy látogatottságú, keresőoptimalizált weblapot készítünk Önnek, rendkívül kedvező áron! A lenti linkekre kattintva kérhet személyre szabott, ingyenes árajánlatot, illetve megtekintheti weblapkészítési csomagjainkat:

Most akciós ajánlattal várjuk!

Minden megrendelés esetén megajándékozzuk ügyfeleinket akár 44 000 Ft értékben!

Most új weboldal vagy webáruház készítése esetén vagy meglévő honlapja felújítása mellé igény szerint, teljesen ingyenesen beállítunk extra moduljaink/szolgáltatásaink közül kettőt is, amelyeket Ön szabadon kiválaszthat! A választható modulok/szolgáltatások listáját ide kattintva találja.

+

PLUSZ! >>Amennyiben választott csomagja nem tartalmazza: most rendkívül kedvező áron vállaljuk Google Ads (régi nevén Adwords) hirdetési kampány elkészítését is. A kampány elkészítésének, beállításának, valamint 1 hetes tesztelésének és finomításának ára most igazán kedvező, mindössze 39 000 Ft!

+

RÁADÁS! >>A fentieken kívül  minden új Google Ads (Adwords) fiók mellé nem kevesebb, mint 120.000 Ft értékű hirdetési bónuszt is kap a Google-tól (120 000 Ft hirdetési összeg elköltése után.) Részletek

+

EZEN KÍVÜL! >> Igény esetén tárhely és domain-név is jár minden csomagunkhoz, teljes ügyintézéssel, ingyenesen!

Ajándékainkat minden új és régi ügyfelünk igényelheti weblap vagy webáruház készítés megrendelése esetén. Részletek ide kattintva.

Néhány vélemény azoktól, akik már megtiszteltek minket bizalmukkal:

"Minőségi munka gyorsan és elérhető áron. Bármit kértem, azt azonnal megcsinálták nagyon profin, még akkor is, ha épp nem hétköznapi kérés volt. Bárkinek szìvből ajánlom, ha szeretne egy szìnvonalas honlapot."


Benke László

Benke Investment Kft.
www.sheilaszappan.hu

"Köszönet a sok-sok segítségért és türelemért, igazán jó volt együtt dolgozni! Ajánlom mindenkinek, aki egy szép, modern, felhasználó- és keresőbarát oldalt szeretne magának vagy cégének készíttetni!"


Flórián Vendégház Villánykövesd
www.villanyvagyok.hu

"A Delhusa.hu oldal amelynek felújításával megbíztam őket, összetett, kiválóan kezelhető, kreatív és felhasználóbarát megjelenésével, azt gondolom kiváló munkát végeztek. Folyamatos kommunikáció és együttműködés jellemzi őket. Bátran jó szível ajánlom mindenkinek őket. Köszönöm munkájukat."

Gugyella Róbert
www.delhusa.hu

"Az interneten akadtam az oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, valamint a bemutatott referenciák is meggyőztek, ezért nyugodt szívvel rájuk bíztam meglévő honlapom átalakítását. Az átalakítás után nagyságrendekkel több ügyfél érkezett hozzám a honlapomon keresztül. A weblap átalakítása annyira jól sikerült, hogy megbíztam őket egy következő weboldal elkészítésével is. Nem is csalódtam, esztétikus, könnyen kezelhető weblapot kaptam. Köszönet érte!"

Dinnyés Zsolt
www.gazszereles-budapest.hu

Olcsó, mégis valóban minőségi weblapot készítünk Önnek!

Kezdhetjük a munkát?

Csak keressen minket alábbi elérhetőségeinken!

Telefonon: 0620/350-9601

Illetve az alábbi űrlapon is üzenhet:

 

5 + 7 =

Pin It on Pinterest

Call Now Button