TEKINTSE MEG REFERENCIÁINKAT!

Ezen az oldalon szeretnénk megmutatni Önnek eddigi munkáinkat. Reméljük elnyerik tetszését, és hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink táborában tudhatjuk.

 

 

Akik már megtiszteltek minket bizalmukkal, és megbíztak weboldaluk elkészítésével:

"Minőségi munka gyorsan és elérhető áron. Bármit kértem, azt azonnal megcsinálták nagyon profin, még akkor is, ha épp nem hétköznapi kérés volt. Bárkinek szìvből ajánlom, ha szeretne egy szìnvonalas honlapot."


Benke László

Benke Investment Kft.
www.sheilaszappan.hu

"Köszönet a sok-sok segítségért és türelemért, igazán jó volt együtt dolgozni! Ajánlom mindenkinek, aki egy szép, modern, felhasználó- és keresőbarát oldalt szeretne magának vagy cégének készíttetni!"


Flórián Vendégház Villánykövesd
www.villanyvagyok.hu

"A Delhusa.hu oldal amelynek felújításával megbíztam őket, összetett, kiválóan kezelhető, kreatív és felhasználóbarát megjelenésével, azt gondolom kiváló munkát végeztek. Folyamatos kommunikáció és együttműködés jellemzi őket. Bátran jó szível ajánlom mindenkinek őket. Köszönöm munkájukat."

Gugyella Róbert
www.delhusa.hu

"Az interneten akadtam az oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, valamint a bemutatott referenciák is meggyőztek, ezért nyugodt szívvel rájuk bíztam meglévő honlapom átalakítását. Az átalakítás után nagyságrendekkel több ügyfél érkezett hozzám a honlapomon keresztül. A weblap átalakítása annyira jól sikerült, hogy megbíztam őket egy következő weboldal elkészítésével is. Nem is csalódtam, esztétikus, könnyen kezelhető weblapot kaptam. Köszönet érte!"

Dinnyés Zsolt
www.gazszereles-budapest.hu

Pin It on Pinterest

Call Now Button